Zaváranie

nedeľa, 05 marec 2017 09:52

Slivkový lekvár varený v rúre

Suroviny:  5 kg zrelých sliviek, 1 kg kryštálového cukru, 1 dl octru, 1 dl vody, 1 balíček pomôcky na konzervovanie DrOetker 

nedeľa, 05 marec 2017 09:48

Slivkovo – jablkový džem

Suroviny: 500 g jablk, 1/2 ks citróna, 500 g sliviek, 1 balíček želírovací cukor Extra 21 Dr.Oetker, 2 ks celej škorice, 3 PL rumu 

nedeľa, 05 marec 2017 09:45

Zamatový džem z lesného ovocia

Suroviny: 1 kg zmesi lesného ovocia, 1 balíček Gelfix Klasik DrOetker, 1150 g cukru 

nedeľa, 05 marec 2017 09:41

Pomarančová marmeláda

Suroviny:  1 kg pomaranča, 1 balík Super želírovací cukor Dr.Oetker, campari

nedeľa, 05 marec 2017 09:36

Tekvicový džem s jablkami

Suroviny: 550 g tekvicovej dužiny, 550 g jablk, 900 g želírovacieho cukru, 2 balíčky vanilkového cukru, škorica

nedeľa, 05 marec 2017 09:34

Slivkový lekvár nemiešaný

Suroviny: slivky, cukor (na 1 kg sliviek asi 200 gramov cukru), ocot 

nedeľa, 05 marec 2017 09:29

Zaváraná tekvica na prívarok

Suroviny: 1 kg tekvice, soľ, ocot, kôpor 

nedeľa, 05 marec 2017 09:26

Slivkový džem

Suroviny: 1 liter rozvarených sliviek, 200 g cukru, voda, menšie zaváracie poháre

nedeľa, 05 marec 2017 09:21

Slivkový kompót

Suroviny: 1 kg sliviek, 350 g kryštálového cukru, 1 liter vody 

sobota, 04 marec 2017 17:38

Džem z kiwi a banánov

Suroviny: 500 g kiwi, 250 g banánu, 500 g želírovacieho cukru, 2 PL bieleho rumu 

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.