pondelok, 06 marec 2017 19:02

Pikantná čínska zmes

Napísal(a) Dr.Oetker
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Pikantná čínska zmes Foto: Dr.Oetker

Suroviny: 65 mL oleja ,1 pór, 1 PL čínskeho korenia, 1 žlta paprika, 1 polovica KL Pomôcky na konzervovanie Dr.Oetker, 125 mL vody, 3 mladé cibule, 3 PL sójovej omáčky, 1 cuketa (stredná veľkosť), 3 KL soli, 1 zelená paprika, 2 PL jablkového octu
125 gramov sójových klíčkov, 2 PL kečupu, 1 červená paprika, 2 PL zemiakového škrobu Solamyl Dr.Oetker 

Pikantná čínska zmes - Príprava:

Príprava (na 6 pohárov po 375 ml):
1. Zeleninu nakrájame podľa želania . V hrnci ohrejeme olej a zeleninu krátko osmažíme. Ochladíme 125 ml vody a odstavíme z platne. Ďalej pridáme soľ, kečup, korenie, sójovú omáčku, ocot a privedieme k varu. Škrob rozmiešame v 125 ml vody, pridáme k ostatnému a necháme povariť.
2. Odložíme z platne, pridáme Pomôcku na konzervovanie, dobre premiešame a ihneď plníme až po okraj do pripravených pohárov.
3. Poháre uzavrieme viečkom, postavíme na plech, ktorý naplníme do 2 cm horúcou vodou a vložíme do spodnej polovice vopred vyhriatej rúry.
Zaváracia teplota(predhriatie a zaváranie): 100 °C / stupeň 1 (plyn)
Doba zavárania: 30 minút

Tip: Pikantnú čínsku zmes servírujte s čínskymi rezancami. 



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Prev Next

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.