Sterilizovaná papriková nátierka

Suroviny: 2 kilá očistenej červenej papriky, 2-3 očistené feferóny, 30 gramov cesnaku, 1 dl oleja, 1 dl octu, 2 polievkové lyžičky cukru, polievková lyžička soli 

Papriková nátierka na hrianky - Príprava:

Papriku a feferóny pokrájame nadrobno a povaríme asi 30 minút - ak je základ príliš hustý, môžeme pridať trochu vody. Rozmixujeme, pridáme olej, ocot, cukor, soľ. Krátko povaríme, dáme do fliaš a sterilizujeme 15 minút.

Zdieľajte článok




Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

O nás

Portál Rodičom.sk je určený pre rodičov s deťmi. Týmto sa zameriava na širokú cieľovú skupinu jeden milión ľudí. Ponúka nielen praktické rady pri výchove detí, tehotenstve, školákoch či tínedžeroch, ale aj recepty, video návody a rady, diskusie...

Newsletter

Chcete viac skvelých článkov? Zadajte vašu adresu a pošleme vám ich...

Kontakt

Chcete sa niečo opýtať, poslať článok? Napíšte nám na: 

 

 

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.