pondelok, 06 marec 2017 17:24

Domáci kečup

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Domáci kečup Foto: pixabay.com

Suroviny: 250 gramov jabĺk, 250 gramov cibule, 2000 gramov rajčiakov, 1.5 dL vody, 1.5 dL octu, trošku mletej škorice, trošku mletých klinečkov, polievková lyžička soli, čajová lyžička mletej červenej papriky, 150 gramov cukru 

Kečup - Príprava:

Zeleninu a jablká umyjeme, očistíme, nakrájame a spolu s vodou a octom povaríme. Potom pridáme škoricu, klinčeky, soľ, mletú papriku, cukor a varíme do zhustnutia. Potom zmes prepasírujeme, ešte trochu povaríme a horúcu naplníme do pohárov. Nesterilizujeme, ale necháme vychladnúť pod dekou.

Viac z tejto kategórie: « Marhuľový džem II Kvasené uhorky »


Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Potravinové alergie sa nevyhýbajú ani tým najmenším

Potravinové alergie sa nevyh…

V posledných desiatkach rokov dramaticky rastie počet detí, ktoré trpia rôznymi alergiami. Našich najmenších najčastejšie okrem...

Prev Next