nedeľa, 05 marec 2017 10:32

Marhuľový džem - lekvár

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Marhuľový džem - lekvár Foto: pixabay.com

Suroviny: 1,5 kg marhúľ, 1 kg kryštálového cukru, kyselina citrónová 

Postup: Marhule umyte, zbavte kôstok a nakrájajte. V širokom hrnci ich varte asi 6 min., potom pridajte cukor a citrónovou šťavu. Varte ďalších 5 min., kým sa cukor nerozpustí. Potom džem nalejte do pohárov, ktoré uzavrite a otočte hore dnom.

Viac z tejto kategórie: « Mangové čatní Marhuľový džem II »


Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.