Šalát z jabĺk, reďkvičiek a jogurtu - Príprava:,
Z jogurtu, citrónovej šťavy, cukru a soli pripravíme zálievku, ktorou zalejeme na plátky pokrájané očistené jablká a reďkvičky. Premiešame a podávame vychladené. Na foto ešte pred pridaním jogurtu.
Suroviny: 1250 gramov jablk, 900 gramov reďkvičky, 125 gramov jogurt biely, 80 gramov citrónová šťava - 1 citrón, 10 gramov cukor, soľ
Šalát z jabĺk, reďkvičiek a jogurtu - Príprava:,
Z jogurtu, citrónovej šťavy, cukru a soli pripravíme zálievku, ktorou zalejeme na plátky pokrájané očistené jablká a reďkvičky. Premiešame a podávame vychladené. Na foto ešte pred pridaním jogurtu.
Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.