streda, 15 marec 2017 09:42

Čevapčiči

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Čevapčiči Foto: pixabay.com

Suroviny: 60 dkg chudého bravčového mäsa, soľ, čierne korenie, lyžica masti, lyžica hladkej múky. 

Postup: Mäso zomelieme strojčekom (ak nemáme mleté), osolíme, okoreníme a spojíme. Na pomúčenej doske urobíme valček, z neho nakrájame valčeky hrubé ako tučný prst a obalíme v múke. Panvicu natrieme malým kúskom masti a valčeky na nej zo všetkých strán upečieme. Nesmieme pražiť vo väčšom množstve tuku, aby čevapčiči chutilo skôr ako pečené na rošte. Ak ho chcete piecť na rošte, potom bez natretia olejom. Podávame so zemiakmi a drobno sekanou cibuľkou a horčicou. 



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom