pondelok, 06 marec 2017 22:35

Zapekané teľacie rezne

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Zapekané teľacie rezne ilustračné foto: Pexels.com

Suroviny: 400 gramov teľacieho mäsa na rezne, 30 gramov tuku, soľ, mleté čierne korenie, 0.5 liter mäsový vývar, 4 plátky šunky, 100 gramov tvrdého syra, 1 polievková lyžička kyslej smotany

ZAPEKANÉ TEĽACIE REZNE - Príprava:

Mäso pokrájame na rezne a naklepeme. Opražíme v rozohriatom tuku z obidvoch strán, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, podlejeme vývarom alebo vodou a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, na každý rezeň položíme plátok šunky, posypeme postrúhaným tvrdým syrom, pokvapkáme kyslou smotanou a zapečieme vo vyhriatej rúre.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Prev Next