sobota, 04 marec 2017 15:12

Jahodovo-ríbezľový džem

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Jahodovo-ríbezľový džem foto: pixabay.com

Suroviny: 750 gramov jahôd, 250 gramov červených ríbezlí, Želírovací cukor Extra 2:1 Dr.Oetker 1 balenie 

Postup:  Jahody dobre očistíme, umyjeme a necháme odkvapkať. Polovicu pokrájaných jahôd v hrnci rozvaríme, aby pustili šťavu. Potom pridáme ríbezľovú šťavu, druhú polovicu pokrájaných jahôd a cukor. Opatrne varíme až do rôsolovania. Džem dáme do pohárov ešte horúci a hneď uzavrieme.

 



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom