streda, 22 február 2017 17:32

Žĺtkové rezy

Napísal(a) rodicom.sk
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Suroviny: 280 gramov tuku, 280 gramov praškového cukru, 200 gramov mletých orechov, 6 bielok, 140 gramov polohrubej múky, pol prášku do pečiva, 6 žĺtkov, 280 gramov práškový cukor 

Žĺtkové rezy - Príprava:

Tuk cukor a orechy vyšľaháme do penista, pridáme sneh z bielkov a múku s práškom do pečiva. Pečieme na 170 stupňov. Ešte na teplý koláč dáme polevu, ktorú vyšľaháme zo žĺtok a cukru a necháme uschnúť.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Ako postupovať pri zavádzaní prvých príkrmov?

Ako postupovať pri zavádzan…

Vývojovým míľnikom u dieťatka je aj zavádzanie prvých príkrmov. Pre mnohé mamičky, najmä prvorodičky môže byť...

Prev Next