sobota, 18 február 2017 11:50

Špagety s baklažánom

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Špagety s baklažánom foto: freeimages.com

Suroviny: 2 menšie baklažány, 500 gramov špagiet, 350 gramov lúpaných paradajok, 10 gramov soli, čajová lyžička oregána, 2 polievková lyžičky kečupu 

ŠPAGETY S BAKLAŽÁNOM - Príprava:

Baklažány umyjeme pod tečúcou vodou a osušíme. Pokrájame ich na rezance i s kožou. Baklažány z každej strany osmažíme na zohriatom olivovom oleji na panvici. Pridáme paradajky, nadrobno posekaný cesnak, osolíme, pridáme oregano a nakoniec kečup. V samostatnom hrnci si tradičným spôsobom pripravíme špagety. Do vody, v ktorej špagety varíme, pridáme trošku oleja, aby sa nezlepili. Keď sú špagety hotové, precedíme ich, vysypeme na tanier a na povrch dáme pripravený baklažán.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom