pondelok, 06 marec 2017 10:35

Chrenová omáčka

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Chrenová omáčka Foto: Gastro house Šakal

Suroviny: masť40 gramov hladkej múky,hnček mlieka, soľ, 2 dl smotany, 1 polievková lyžička octu, polievková lyžička cukru, 2 polievkové lyžičky čerstvého postrúhaného chrenu 

CHRENOVÁ OMÁČKA - Príprava:

Z masti a hladkej múky si pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme trochou studenej vody a mliekom. Osolíme a povaríme. Potom pridáme smotanu a podľa chuti ocot, cukor a čerstvý postrúhaný chren.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.